BIO Rýže na sushi 500g

BIO Rýže na sushi 500g

Rýže s vysokým obsahem škrobů, která je po uvaření typicky lepkavá. Hodí se proto ideálně na přípravu sushi.

  • Cena: 94 Kč
  • Cena: 108 Kč s DPH

Skladové číslo: 416352

Dostupnost: Skladem u dodavatele

Výrobce: Davert

Složení: sushi rýže *

* suroviny z ekologického zemědělství

 

Má vysoký obsah škrobu a po uvaření je lepkavá. Proto je velmi vhodná pro všestranné použití v japonské kuchyni. Připravuje se z ní Japonský národní pokrm "sushi".

Zpracování: Propláchněte rýži ve studené vodě. Na jeden hrnek rýže přidejte dva hrnky osolené vody a přiveďte k varu. Vaříme po dobu 15 min. Dalších 10 min nechte odstát.

Postup při přípravě sushi: Přesypte rýži do mísy a přidejte 2 lžíce rýžového octa a posypte špetkou soli a cukru. Pak můžete vytvářet různé variace sushi. Avokádo maki sushi (24 ks): 200 g sushi rýže, 4 řasy nori, 1 avokádo. Několik kusů avokáda rozdělte rýži, která je rozprostřena na plátech řasy. Nyní srolujte list a ostrým nožem vyřízněte příčně na plátky. Podávejte se sojovou omáčkou, wasabi pastou a nakládaným zázvorem. Podáváme. "itadakimasu" ("Dobrou chuť" v japonštině)!

Košík

Přihlášení

Přihlášení